El juliol de l'any 1963 va morir l'escolapi Jordi Turull, intentant assolir el cim del Mont Perdut.

Arrel de la seva mort i del rescat del seu cos, l'Escola Pia de Catalunya va decidir comprar l'antic sanatori de la vall de Pineta, on un any després, el juliol del 1964, s'iniciaren les Colònies Jordi Turull, en homenatge a l'escolapi mort un any abans.

Han passat ja 50 anys i molts nens i nenes, monitors, familiars, han pogut viure cada estiu uns dies màgics en aquesta vall.

Ara és el moment de posar en comú les vivències d'aquests 50 anys. Per això trobareu a la dreta un enllaç a cada any. Podeu entrar i explicar les vostres anècdotes viscudes aquell any i comentar les dels altres.

dilluns, 10 de març del 2014

Quedeu tots convidats,

PER 50 ANYS MÉS FENT COLÒNIES...





És un plaer per nosaltres fer-vos arribar la invitació oficial a l'acte de celebració dels 50 anys de Colònies Jordi Turull. Tal i com posa a la invitació, es demana que confirmeu assistència a través d'un mail a: secretaria.colonies@escolapia.cat

A l'acte hi haurà una zona amb un museu dels 50 anys. Els objectes exposats es portaran i retornaran al propietari el mateix dia. Us recordem que aquest museu el farem entre tots, així que cadascú que tingui objectes representatius dels 50 anys de colònies que vulgui compartir, ho pot fer de dues maneres:
  • Pels que ja sabeu què portareu: omplir aquest Formulari per portar objectes (data màxima el 16 de març) i portar l'objecte el dia de l'acte. A partir de la informació del formulari, des del centre s'elaborarà una fitxa que acompanyarà l'objecte.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada